ERZİNCAN / ÜZÜMLÜ - Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Tarihçemiz

Kurumumuz 18.12.1992 tarihinde hizmete açılmış olup özel idare binasında hizmet vermektedir. 2013 yılında Cavit ARITÜRK kurum müdürü iken bina dış yalıtımı ve odalarda düzenleme yapılmıştır. Kurumumuzda 21 odada 24 yatak ile müşterilerimize hizmet verilmektedir. Kurumumuzda 2 idareci ve 3 resepsiyon görevlisi görev yapmaktadır.

Üzümlü Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu 1992 yılında, mülkiyeti Üzümlü Özel İdaresine ait olan ve halen otel ve lokal olarak kullandığımız binada, hizmet vermeye başlamıştır. 18.02.1992 tarihinde, Öğretmen evi olarak kullanılmak üzere Milli Eğitim Bakanlığına devredilmiştir ve bu tarihten itibaren Üzümlü Öğretmen evi olarak kullanılmaya başlanmıştır. Kurumumuzun ilk müdürü Salim DOĞAN'dır. Daha sonra M.Rıfkı KARATEPE,Muammer NERGİZ,İhsan ÖZDEMİR,Kadir BULUT, Kenan TAT , Cavit ARITÜRK görev almış, 07.09.2015 yılında göreve başlayan     Enver KALKAN halen bu görevi yürütmektedir. Tamamen kendi kaynaklarıyla ayakta durmaya çalışan kurumumuz, hizmetlerini kesintisiz olarak devam ettirmektedir. Gelecek yıllarda da kalitesini arttırarak hizmetlerine devam etmek azminde ve kararlılığındadır.

Yayın: 10.12.2012 - Güncelleme: 09.03.2021 14:20 - Görüntülenme: 764